Veritas Riedel

Veritas Riedel

En smaksreise rundt nytteverdien av et Riedel vinglass. Lær om glassets smakshemmeligheter og fortreffelighet. Kurset inkluderer 3 Veritas vinglass (verdi 1050.-), aromahjul og vinkompendie til odel og eie.

En glasskurs er nyttig for egen vinkunnskap. Hva er da bedre enn å smake på gode viner og ta del i en stor vinopplevelse sammen med andre. Vi kan tilby deg en helt spesiell vinsmaking som garantert vil falle i smak! La oss gjøre deg og dine gjester oppmerksom på hvor viktig det er med gode vinglass, de aller fleste har ikke fått oppleve hvor stor forskjellen er! Du tror det ikke før du har prøvd det!

Kurset passer i alle fora både private og bedrifter.

Riedel Veritas: En smaksreise rundt og omkring nytteverdien av et Riedel vinglass, lær om dens smakshemmeligheter og fortreffelighet. Opplev vinstiler koblet opp mot glass, vinglede, vinkunnskap i en uformell stemmning. Kurset inkluderer 3 Veritas vinglass (verdi 1150.-) til odel og eie, aromahjul,og vinkompendie.

Et maskinblåst krystall med uovertruffen tynnhet og letthet. Riedel Veritas kombinerer sjarmen til et håndlaget glass med konsistente nøyaktighet et maskinlaget glass kan oppnå.

Informasjon

Smakingene passer for alle og tilpasses spesielt til hvert enkelt oppdrag. Glasskursene Veritas & Vinum vil lære deg å sette pris på hvordan vinglass kan brukes opp mot mat, hvilket glass som er best å bruke mot ulike viner. Og selvfølgelig med nyttig vinkunnskap om vinene og vinområdene. Riedel kursene kan bestilles av privatpersoner,en gruppe venner, foreninger eller firmaer.

Varighet 1½ time / etter avtale. Vinkursene arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Vi holder kurs fra 2 til 100+ personer. Prisen forutsetter 20 personer eller flere. Om man er færre justeres prisen opp til minsteprisen for kurset minus glassverdi. (Grunnpris = 20 × oppgitt pris). Bedriftskunder etterfaktureres. Private kunder etter egen avtale.