Digitale Vinkurs

Lyst å arrangere et digitalt vinkurs?

Temaside vinkurs viser temaer. Kostnaden med å holde den digitale vinkurser er basert på en grunnspris fra kr 6900 for foredragsholder + kr 100 pr punkt som er pålogget sendingen. Vin til foredragsholder tilkommer. Sendingen kan enkelt kombineres med faglig innhold i forkant fra dere.
Våre vinkurs er uformelle, lærerike og fulle av smaksopplevelser. Alle vinkurs ledes av erfarne foredragsholdere med fagutdannelsen sommelier/vinkelner. Foredragsholdere jobber som vinkelnere eller vinjournalister i Norge.

Deltagerne kan være spredd over

Hvert digitalt vinkurs blir spesielt tilpasset for deg og dine venner, gourmet- eller vinklubben, kunder og forretningsforbindelser – eller en gjeng på jobben? Kursene har en varighet på 1,5 til 2 timer. I etterkant av kurset sende kompendie og aromahjul pr e-post sammen med oversikt over vinene.

Vinkurs arrangeres når du vil, bare husk å bestill i god tid

Digitale vinkurs arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller alle steder hvor det er mulig å formidle vin og vinglede! Vi samarbeider i Oslo med Fursetgruppen om sendesteder.

Datoer kan reserveres frem til bekreftet bestilling er gjort.

Vinkursene er ikke sponset av importør, produsent eller andre. Du vil dermed ikke oppleve markedsføring av viner på våre kurs. Alle viner kommer fra Vinmonopolet og kan bestilles hos dem etter kurset.

Ta kontakt:

Vinofil Vinkurs
Att: Svein Lindin
Lundekroken 28,
1396 Billingstad, Norge