Sjokolade & Vin

Sjokolade & Vin

Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter; deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...

Kan all sjokolade matches med vin? Ja, absolutt. Riktignok er det ingen enkel kombinasjon, men velger du riktig vin til rett sjokolade er det en fantastisk smaksopplevelse. Enkelte viner kan dufte av sjokolade, vanilje, tørket frukt eller bær, og disse aromaene utfyller smaksopplevelsen når de smakes igjen i sjokolade eller sjokoladedesserter. Forbehold med ingredienser som fløte, frukt og nøtter tar vi med betraktningen, sammen med kakaoprosenten og kvaliteten på sjokoladen. Alle disse viktige elementene i sjokoladeverden lærer du å matche sammen med vin.

Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Du skal lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg sjokolade og vinglede! Mye kalorier får du også!

Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis/medium/premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10pax) Forbruk utover det belastes faktura