Mat & Vin hjemme

Mat & Vin hjemme

Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.

Mat & Vin Hjemme: Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».

Våre kurs om mat & vin i samspill og vin med smaksprøver er utarbeidet for å formidle kunnskap på en uformell og engasjerende måte. Sammen med dyktige kokker lages det mat uten noen form for tilsetningsstoffer og fra grunnen av. De aller beste råvarer er et selvfølge. Kursene passer i alle sammenhenger hvor vin og mat skal være i fokus. Vi holder kurs fra 2 til 100+ personer. Prisen forutsetter 15-20 personer eller flere. Om man er færre justeres prisen opp til minimumspris.

Passer for alle og menyer tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurs med smaksprøver.

Lær om ulike viners fortreffelighet mot matretter der det passer deg. Kurset kjøres med valgt tema og kan eventuelt utvides med flere tema og retter. Maten tilberedes av noen av Norges beste kokker hos våre samarbeidspartnere. Kursene tilpasses ditt arrangement og begivenhet og kan holdes overalt i Norge.

Temaene er mange, noen eksempler kan være:

Østers møter Chablis! Chablis løfter utvalgte østers opp fra tallerken! Garantert smakfull aften og full av vitalitet.Ingen tanker på morgendagen!

Lam møter Gran Reserva & Pago. Nydelige utvalgte smaksprøver på lammeretter møter spanske viner med betegnelsen Gran Reserva og Pago.

Norsk Vilt møter Rhone. Norske viltretter møter vinområdet Rhone i Frankrike. Dempet belysning, fyr i peisen og årgangsviner. Trenger vi å vite mer?

Chevre møter Sauvignon Blanc. Et utvalg av verdens beste produsenter av Chevre møter Sauvignon Blanc fra hele verden. Nydelig brød, kjeks og marmelader følger med.