Havets festbord

Havets festbord

En kulinarisk aften på Tjuvholmen Sjømagasin. Store skalldyrfat, suppe av havets skatter og andre delikatesser bringes til bordet! Hvilke viner passer best til?

Tjuvholmen Sjømagasin i Oslo har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat. Det er en matopplevelse av de sjeldne når de fyller store skalldyrfat til randen av reker, østers, kongekrabbe, sjøkreps, og sashimi på kamskjell/laks. For deretter å diske opp med en varm suppe laget av havets skatter før delikatesser som kamskjelltartar med estragon, risoni med røkte reker, blåskjell, Singapore peppercrab og varm nordisk skalldyrdashi kommer på bordet.

Vin som matcher sjømat
Vinkelner og vinjournalist i Kapital og Finansavisen Svein Lindin vil lede kursdeltagerne gjennom ulike vinstiler som Chablis, Mosel, Muscadet og Bourgogne samtidig som han forteller hvordan sjømat og vin skal matche. Som verktøy bringer man med Riedelglass som kommer til sin fulle rett med så mange gode smaker fra havet.

Kurset kan bookes av grupper fra 12-30 personer. Kursene starter kl 18:00 og varighet på ca 3 timer.

Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Du skal lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg vinglede!

Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i fortrinnvis i Tjuvholmen Sjømagasin, hos bedrifte, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.