Gourmetaften i Oslo
Vinkurs og gourmetmiddag i Norges beste restauranter Tjuvholmen Sjømagasin, Vintage Kitchen, Kolonialen Bislett og Festningen Restaurant.
I nært samarbeid med noen av Norges beste spisesteder holder vi våre vinkurs i forkant av forretningsmiddagen, vennelaget eller kollegatreffet.
Steder som Vintage Kitchen, Kolonialen Bislett, Festningen Restaurant og Tjuvholmen Sjømagasin har ypperlige kurslokaler. Vi har i en årrekke utviklet samarbeidet til å bli unikt.
Alle våre kurstilbud er tilgjengelig i forkant av eller under middagen. En klassiker er Champagnekurset som en aperitif, garantert en suksess. Eller dybdeforståelse for bruken av vinglass som verktøy for å heve et måltid!
Menyer og vin er nøye valgt ut i samarbeid med restaurantene. Vinkelner og vinjournalist Svein Lindin leder et engasjerende og kunnskapsfullt vinkurs/ smaking som tilpasses spesielt til hver kveld.Vin & mat i kombinasjon står i fokus samt å ta et standpunkt i smak samt å utvikle egen smakskompetanse. Pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris (20 pax)
Pris:
4 retters og vin i kombinasjon, entrée: kr 2450 per person, 5 retters og vin i kombinasjon, premier cru: kr 2790 per person, 7 retters og vin i kombinasjon, grand cru: kr 3350 per person
Inkluderer foredragsholder Svein Lindin, eget lokale, viner til intro vin, vinpakke og valgt meny
Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.