Gavekort TEMA vinkurs for 12 personer

◀ Tilbake

Gavekort TEMA vinkurs for 12 personer

Gi et privat vinkurs for 12 personer i gave! Gavekortet gjelder et valgfritt vinkurs blant våre TEMA vinkurs for 12 personer. En av våre kunnskapsrike foredragsholdere kommer til dere og stiller med vin, glass og et lærerikt og spennende kursprogram.

Et gavekort på et privat vinkurs for 12 personer er en perfekt gave til noen du kjenner som er interessert i å lære mer om vin. La de invitere venner og kjente – kanskje også deg! – hjem til seg for en hyggelig kveld med vinens verden som tema. Inkludert i gavekortet er kurs innenfor 2 timers kjøring fra Oslo.

Kunnskap er smakt

Det finnes ingen bedre måte å oppleve og lære mer om vin på enn å gjøre det i fellesskap hvor man deler inntrykk med hverandre, samtidig som man veiledes av en profesjonell vinkelner. Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Det gjelder å gjøre seg klar for en lærerik og morsom vinsmaking!

Mottakeren av gavekortet kan selv sette temaet for vinkurset ved å velge fritt blant våre 12 forskjellige TEMA vinkurs.

En perfekt julegave

Er du ikke helt i mål med julegavene enda? Kjøper du et gavekort nå får du det levert umiddelbart per e-post så du kan skrive det ut selv. Pakk det sammen med en god flaske vin for en personlig touch, og vips er enda en gave i boks. Vi garanterer ekte vinglede for mottakeren!

Les hva våre deltakere sier

Fantastisk flott kurs, god foredragsholder som virkelig delte av sine erfaringer, noe som gjør at utbyttet av kurset blir veldig bra. Personlig så fikk jeg selv en tankevekker på hva som hører sammen når det kommer til kombinasjonen av mat og vin. God opplevelse, takk for kurs!
Mads Evensen– Mads Evensen

Vi hadde en fantastisk kveld :) Lærte masse! Nå skal vi kose oss med kompendiet vi fikk og dra på polet til helgen og kjøpe masse god vin! Utrolig gøy å se hvor mye forskjell å drikke fra store til små glass! Det blir ost og vin til helgen! Vi kommer helt klart tilbake på nytt kurs. Vi har anbefalt deg videre til mange av våre venner og familie. Tusen takk for et flott kurs.
Camilla Grøndahl– Camilla Grøndahl

Få en av landets fremste vinskribenter hjem i din egen stue.

Dra på en smaksreise sammen med gode venner. Svein Lindin fra Finansavisen er kjent for sine folkelige, underholdene og lærerike vinkurs.

Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Du skal lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg vinglede!

Alle gavekort har en gyldighet i 1 år.

Vinkurset holdes på fritt valgt dato og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurset pris er basert på et antall på 12 personer. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/12pax) Forbruk utover det belastes etter avtale. Reise/opphold tilkommer for vinkurs utenfor Stor-Oslo