Gavekort Ost & vinkurs for 12 personer

◀ Tilbake

Gavekort Ost & vinkurs for 12 personer

En populær klassiker blant våre vinkurs. Vi smaker på 5 oster mot 5 typer vin fra ulike steder i verden for å finne ut hvilken vin som passer best til de forskjellige oste- typene. Ostene er kvalitetsoster fra Gastro Import, og serveres som ostetallerken.

Vin passer godt som drikke til ost. Franskmennenes uttrykk: "Osten får vinen til å synge" forteller om samspillet disse to vennene kan ha ved bordet. Men ost og vin er rene minefeltet sammenlignet med det å parre vin til kjøtt eller fisk. Årsaken er de markante grunnsmakene vin har. En annen utfordring er de ulike garnityrene som følger med. Prøv bare stangselleri og reddik til rødvin, og kjenn på den dårlige opplevelsen. Kurset vil lære deg å unngå minefeltene.

Vinkurset Ost & Vin er et populært kurs hos oss. Hvitvin eller rødvin, søt eller tørr? Er det mulig å dele ostene inn i grupper med klare vinvalg i form av hvit eller rød, søt eller tørr? Lær grunnreglene for fine opplevelser med vin og ost. Ostene blir spesielt modnet og levert av Gastro-Import, en av Norges fremste osteimportører.

En perfekt gave til jul eller bursdag

Er du ikke helt i mål med julegavene enda? Kjøper du et gavekort nå får du det levert umiddelbart per e-post så du kan skrive det ut selv. Pakk det sammen med en god flaske vin for en personlig touch, og vips er enda en gave i boks. Vi garanterer ekte vinglede for mottakeren!

Les hva våre deltakere sier

Fantastisk flott kurs, god foredragsholder som virkelig delte av sine erfaringer, noe som gjør at utbyttet av kurset blir veldig bra. Personlig så fikk jeg selv en tankevekker på hva som hører sammen når det kommer til kombinasjonen av mat og vin. God opplevelse, takk for kurs!
Mads Evensen– Mads Evensen

Vi hadde en fantastisk kveld :) Lærte masse! Nå skal vi kose oss med kompendiet vi fikk og dra på polet til helgen og kjøpe masse god vin! Utrolig gøy å se hvor mye forskjell å drikke fra store til små glass! Det blir ost og vin til helgen! Vi kommer helt klart tilbake på nytt kurs. Vi har anbefalt deg videre til mange av våre venner og familie. Tusen takk for et flott kurs.
Camilla Grøndahl– Camilla Grøndahl

Få en av landets fremste vinskribenter hjem i din egen stue.

Dra på en smaksreise sammen med gode venner. Svein Lindin fra Finansavisen er kjent for sine folkelige, underholdene og lærerike vinkurs.

Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Du skal lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg vinglede!

Alle gavekort har en gyldighet i 1 år.

Vinkurset holdes på fritt valgt dato og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurset pris er basert på et antall på 12 personer. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/12pax) Forbruk utover det belastes etter avtale. Reise/opphold tilkommer for vinkurs utenfor Stor-Oslo