Bli en vinkjenner Hvitvin

Bli en vinkjenner Hvitvin

Smak mellom 4-6 viner og lær om hvite druertype og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.

Er du nysgjerrig på hvitvinens mangfold og ønsker å utvikle dine vinsmakingferdigheter? Våre vinkurs tilbyr en praktisk og lærerik opplevelse hvor deltagere får smake på 4-6 viner og få innsikt i hvite druetyper samt grunnleggende vinsmaking.

Vi ønsker å øke din egen vininteresse ved å bruke sansene dine. Smakskompetansen din er utgangspunktet vårt for foredragsholder.Vi lover deg en smakfull, praktisk og lærerik smaking. Å gjenkjenne ulike hvitviner gjennom luktesansen hjelper deg å identifisere vinstiler og druene bak vinen.

Du lærer å gjenkjenne druene Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Gewurtztraminer.

Kurset "Bli en vinkjenner Hvitvin" er designet for å avmystifisere vinens kompleksitet og skape en vinglede hos deltagerne. Gjennom smaking av ulike vinstiler, får du muligheten til å oppleve hvordan vin kan berike både sjel og sanser. Den praktiske tilnærmingen, hvor man smaker på flere viner side om side, er nøkkelen til læring. Vi fokuserer på å stimulere din egen vininteresse gjennom sansene, hvor smakskompetansen din er fundamentet for vårt kursinnhold. Deltagerne vil få en smakfull og lærerik opplevelse, med vekt på å identifisere ulike hvitviner ved hjelp av luktesansen. Du vil lære å kjenne igjen druene Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Gewürztraminer.

Videre vil hver deltager motta et norsk aromahjul for å bistå i identifiseringen av vinens aromaer. Kurset dekker også temaer som Riedel glassbruk, smaksteknikk, samt forskjellen mellom eiket og ueiket vin. Deltagerne vil få innsikt i forskjellen mellom kommersielle viner og kvalitetsviner, samt hvilke matretter som passer med de ulike vinstilene. Velkommen til en smakfull reise i hvitvinens verden!

Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis/medium/premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10pax) Forbruk utover det belastes faktura