Basis ABC Vinkurs Extra
Smak rødvin,hvitvin og rosévin. Nyttig utvidet BASIS vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Smak mellom 5-10 viner og lær druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking.
Vårt totale Basis ABC vinkurs handler å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne! Gjennom praktisk smaking av ulike viner lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Hva skaper vinglede og hvordan økes din egen vininteresse ved å bruke sansene dine? Smakskompetansen din er utgangspunktet for foredragsholder. Det gjelder å gjøre seg klar for en lærerik og morsom vinsmaking!
Vi smaker på både hvite, røde og roséviner under vinkurset
Det er enkelt å konstatere om du liker en vin eller ikke, når du først har smakt den. Å sette ord på hva du liker ved vinen, kan derimot være overraskende vanskelig! Under kurset tar vi for oss hvordan vinen kjennes i munnen. Hvorfor? Jo, smak er faktisk det enkleste å begynne med, og det som lettest kan fortelle deg hva du liker.
Visste du for eksempel at sødme gir rundhet? Det søte kjenner du først fremst på tungespissen, og det er den første smaken du registrerer etter å ha tatt en smak av vinen. Sødmegraden i vin går fra tørr, halvtørr, halvsøt til søt. Selv om vi stort sett bruker begrepet om hvitviner, finnes det også rødviner med sødme.
Vinkurset kan settes opp med forskjellige undertema:
Eksempelvis: Rødvin på 1,2,3, Skrukork, naturkork eller begge deler, Beste
vinkjøp i Norge! Hvitvin på 1,2,3, Rosèvin for sommeren etc.
Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Du skal lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg vinglede!
Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.
Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis/medium/premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10pax) Forbruk utover det belastes faktura