Om Vinofil

Vinkurs på jobben eller hjemme

Temaside vinkurs vil gi et inntrykk av innhold og priser. Hvert vinkurs blir spesielt tilpasset for deg og dine venner, gourmet- eller vinklubben, kunder og forretningsforbindelser – eller en gjeng på jobben? Vi har med Riedel vinglass og kursene har en varighet på 1,5 til 2 timer. I etterkant av kurset sende kompendie og aromahjul pr e-post sammen med oversikt over vinene.

Gavekort
kan kjøpes til private vinkurs Gavekortene har lang gyldighet og sendes umiddelbart på e-post.

Vinøse skriblerier

Besøk Vinofil.no for å oppdatere deg på siste nytt. Få med deg anbefalinger, artikler, topplister og nyhetslipp på Vinmonopolet. Svein følger det norske og internasjonale vinbransjen tett. Det som fenger han gjennom smak og informasjon er verdt å få med seg. 100% uavhengig. Meld deg gjerne opp på det populære nyhetsbrevet.

Lyst å gå på vinkurs eller lese om vin?

Ny oppstart medio mars 2024.Temaside påmeldingskurs viser priser og datoer. Kursene avholdes på Tjuvholmen Sjømagasin i Oslo. Våre vinkurs er uformelle, lærerike og fulle av smaksopplevelser. Alle vinkurs ledes av erfarne foredragsholdere med fagutdannelsen sommelier/vinkelner. Foredragsholdere jobber som vinkelnere eller vinjournalister i Norge.

Vinkurs arrangeres når du vil, bare husk å bestill i god tid

Vinkursene arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller alle steder hvor det er mulig å formidle vin og vinglede! Vi samarbeider i Oslo med Fursetgruppen om kurslokaler.

Datoer er ingen problem å holde av frem til bekreftet bestilling er gjort.

Vinkursene er ikke sponset av importør, produsent eller andre. Du vil dermed ikke oppleve markedsføring av viner på våre kurs. Alle viner kommer fra Vinmonopolet og kan bestilles hos dem etter kurset.

Firmainformasjon:

Vinofil Vinkurs
Att: Svein Lindin
Lundekroken 28,
1396 Billingstad, Norge

Opphavsrett ©

Alt innhold på disse nettsidene er Vinofil Vinkurs sin eiendom og er beskyttet under opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Overtredelse av dette vil føre til anmeldelse og erstatningssøksmål.

Dette innebærer at innhold på disse nettsidene ikke under noen omstendighet kan lastes ned for kopiering eller benyttes på annen måte. Dette gjelder såvel tekst og kursbeskrivelser, som grafikk/bilder uten at det foreligger skriftlig samtykke. Nettstedet blir IP-logget 24/7/365. Opplysninger gitt til nettstedet som navn, tlfnr, e-post blir lagret etter vår personvernpolicy. Alle rettigheter ivaretaes av advokatfelleskapet SWAN v/advokat Tor Henry Spjelkevik.